Jan 8, 2009

GOOGLE FRIEND CONNECT



Salam perkongsian hari ini mengenai salah satu widget yang aku sendiri dalam proses 'cuba,try,test', dan dalam penelitian aku setakat ini (macam bagus, keh keh keh), ini merupakan diantara kaedah sosial network yang terbaik setakat ini.


Sebelum nie banyak jugak aku tengok bermacam-macam widget seperti shoutbox dan sebagainya, tapi agak sedikit kebudak-budakkan (sorry pada yang letak kat blog korang, keh keh keh), aku nyaris juga nak letak shoutbox, memandangkan ade request yang mahukan facebook dan friendster(yang kalo dapat malas nak bagi), bila google melahirkan 'google friend connect' nie maka selamat ler sikit, keh keh keh.


So, pada sesiapa yang berminat meh cuber ramai-ramai dan untuk mendapatkan kepastian dengan lebih lanjut boleh tanyer pada pakcik google atau tengok video diatas. Makasih, sekian.

2 comments:

  1. akun pon nk try gak ah...semacam je best die...

    ReplyDelete